Välkommen till Värdebyrån!

Vi är två killar vid namn Jonas och Daniel som vid sidan av respektive ekonomiutbildning har ett gemensamt intresse för värdeinvestering. De förebilder vi har inom området är Benjamin Graham, Warren Buffett, Charlie Munger, Joel Greenblatt, Philip Fisher, Peter Lynch med flera. Under de år vi fördjupat oss i värdeinvestering har vi läst böcker skrivna av/om de gurus som listas ovan samt avverkat ett antal företagsanalyser. Vi har även läst aktiebloggar, såväl svenska som amerikanska, och bestämt oss för att ge oss in i detta nätverk vi med.

Bloggen är tänkt att fungera som en kanal för oss att lufta våra tankar och idéer inom området värdeinvestering. Vi kommer även att publicera företagsanalyser och hoppas givetvis att det uppstår sakliga diskussioner i kommentarfältet. I övrigt får vi se hur bloggen kommer att utvecklas, men klart är att vi båda känner att det är fantastiskt roligt att vara igång!

2 thoughts on “Välkommen till Värdebyrån!

Kommentera