På plats i Omaha

Om ni följer oss på Twitter så har ni sett att vi idag anlänt till Omaha efter 24 timmars bilresa från New York. Imorgon är det dags för den stora dagen – Berkshire Hathaway årsstämma 2015 upplaga 50. Under dagen har vi hunnit med att se Buffetts hus, kontoret i Kiewit Plaza, Nebraska Furniture Mart samt några andra sevärdheter i ett annars sömnigt Omaha. Här på kvällen har vi varit förbi Hilton Doubletree för mingel med Yellow BRK’ers som är en samling dedikerade fans av Buffett. En samling Guy Spier talar varmt om i sin bok The Education of a Value Investor. På hotellet mötte vi även upp Spiltans Per H Börjesson som hjälpt oss med biljetter (tack!). Om sex timmar ringer klockan för uppstigning för att knipa bra platser. En utförligare rapport om resan kommer inom några dagar.

BRK

7 thoughts on “På plats i Omaha

Kommentera